8 oktober 2017
17:00

Östadkulle SK

Referat: Toarpsalliansen - Östadkulle SK

Det är surt när en oavgjord match känns litegrann som en förlust. I synnerhet när vi skapar tillräckligt mycket för att avgöra matchen. Redan efter 10-15 minuter hade vi skapat tre fina anfall.
Vårt mål kom till i 40:e minuten, efter en hörna, som följdes av en extremt rörig situation i ÖSK:s straffområde. Kändes riktigt gott att en orange bredsida kunde ta oss i ledning.
Efter paus var matchen ännu jämnare. ÖSK kämpade matchen igenom och tryckte till sist upp lite extra folk i banan, vilket gav utdelning då vi efter ett anfall inte orkade ta hemjobbet på alla positioner. I tajta matcher räcker det med det lilla och 1-1 var ett faktum.
Strax därefter blir Elin Å snyggt frispelad och lobbar över målvakten, men i ribban! Detta var fjärde ramträffen denna match, men lite "stolpe ut" får man väl räkna med... Det hade varit ett sånt jäkla snyggt mål bara, så det var lite synd att marginalerna var emot oss idag.
Båda lagen hade sina chanser. Tycker dock att vi hade fler och kunde som sagt avgjort tidigare. Men vi gör en helt okej match idag, ÖSK kämpade på lite mer än vi hade förväntat oss och bjöd på bra motstånd. Gruppen lever i högsta grad och sista matchen på söndag blir direkt avgörande för samtliga tre lagen. Kul!
Vi kan bara konstatera att vi har ett gäng härliga tjejer i vårt lag, som i allra högsta grad kan spela fin fotboll och vi bjöd nog publiken på en spännande tillställning. Idag räckte det fina spelet till oavgjort mot ett större och mer fysiskt ÖSK.
Till sist; Stort Tack alla ni ca 175 personer som trotsade mörker och kyla för att stötta oss ikväll!